Carpe Diem og Villy Nørgård Organic seng - Naturlige former

Ønsker du en naturlig, organisk seng af de bedste materialer? Så overvej Villy Nørgård Organic sengen, der er inspireret af naturens, bløde former. Køb også fra Carpe Diem hos sengehuset Schwarz Senge.

Oplevnaturen.dk - 01.03.2021

Villy Nørgård Organic seng på schwarz.dk

Med en Villy Nørgård Organic seng får du et stykke dansk håndværk. Det er især naturen, som har været inspirationskilde i designet af denne. Den har et klassisk udtryk og er bygget i nogle fantastiske træsorter som bøg, eg og valnød. Lige nu er der et godt tilbud på Villy Nørgård Organic sengen på schwarz.dk. Du kan også komme forbi på Østerbro for at prøve denne model. Der er muligheder i flere størrelser og farver. Tilbuddet på en Villy Nørgård Organic seng indeholder også en Dunlopillo madras i naturlatex samt to eksklusive rammebunde fra Sirius, der kommer med zoneindstilling. Med Villy Nørgård Organic sengen får man på alle måder en fantastisk seng for livet, der skaber harmoni og afslappende rammer.

Kvalitet fra Carpe Diem online

Carpe Diem har også produceret en lang liste med senge, og på schwarz.dk har de f.eks. inkluderet modeller som Harmanö, Kornö og Marstrand. Carpe Diem Vindö er også i sortimentet (den flyvende seng). Man får den absolut bedste kvalitet med en Carpe Diem elevationsseng og kontinentalseng. Derfor sælger Schwarz Senge en perlerække af modellerne fra mærket af, der sikrer god ergonomi. En del danskere vælger også Carpe Diem og deres kontinentalsenge, elevationssenge etc. pga. designet, der er en sand forkælelse for sanserne. Du får også god vejledning omkring Carpe Diem og deres modeller, hvis du kigger forbi i København Ø, hvor en ekspedient fra sengehuset sidder parat til at give dig gode tips og evt. udføre en rygtest.

Schwarz Senge forhandler senge med inspiration fra naturen som f.eks. Villy Nørgård Organic. Kig også på Vindö fra Carpe Diem af. Samtidig sælges produkter fra Dunlopillo og Getama. Hvis du ønsker en ægte luksus elevationsseng, boxmadras eller måske en kontinentalseng, så er schwarz.dk og deres sortiment et glimrende startsted.