Er du glad for naturens mystik og det spirituelle? Køb drømmefangere, penduler m.m. online!

Opdag den store verden af spirituelle genstande og smykker hos Tessies. De sælger bl.a. drømmefangere og penduler. Køb også krystalkugler, armbånd, halskæder, Orgonit, Buddha figurer og meget mere. De har alt til den naturglade og til personen, som er på en spirituel rejse. De sælger ting til hjem og have, og hjemmesiden er lige til at gå til. Ønsker du en fysisk butik, så kom forbi i København.

Oplevnaturen.dk - 23.04.2021

Tessies drømmefanger fra den indianske mytologi

Ude i den amerikanske natur, før europæerne for alvor fastsatte sig i Amerika, udfoldede indianerne sig. En af de mest kendte ting den dag i dag fra indiansk kultur og mytologi er drømmefangeren. Den siges at kunne sortere i drømmene, sådan at de dårlige bliver blokeret af fjerene. I toppen af en drømmefanger er der en cirkel, som kan lade de gode drømme passere forbi, ifølge mytologien. Uanset om man tror på det eller ej, kan det stadigvæk være en betryggende oplevelse at have en drømmefanger hængende i soveværelset. Dem fra tessies.dk er rigtig flotte at se på. De sælger modeller med motiv af ugler, ulve, chakra etc. Køb en drømmefanger i høj kvalitet online.

Bestil charmerende penduler til rimelige priser på www.tessies.dk

Penduler fra Tessies er skabt i forskellige materialer som bl.a. natursten. Køb lækre penduler i ametyst og med sort tumalin orgonit. Du kan også bestille et pendul i træ og bjergkrystal online hos Tessies. For mange giver det en afslappende stemning i rummet. Det føles som en naturlig tilføjelse. Et pendul er også blot en smuk udsmykning til hjemmet, og de kan placeres mange steder.

Udover penduler og drømmefangere, så sælger Tessies også en del i sten fra forskellige bjerge og geologisk rige områder. De tilbyder natursten i høj kvalitet bl.a. med tekst. Hos www.tessies.dk kan du vælge imellem agat, ametyst, amazonit og pyrit. De har et kæmpe sortiment af sten, der også indeholder rosakvarts, rubin og grøn opal - alt sammen findes online.