Find kalm og Diapaste til hunde hos Dyrlægens Gård

Hvis du er på udkig efter kosttilskud til dit kæledyr, som er anbefalet af dyrlæger og af en høj kvalitet, så bør du se nærmere på dyrlaegensgaard.dk. Her finder du blandt andet Diapaste og kalm til hunde.

Oplevnaturen.dk - 03.08.2021

Undgå utrygge oplevelser for din hund med kalm til hunde fra dyrlaegensgaard.dk

Bliver din hund ofte utryg i bestemte situationer, som for eksempel nytårsaften, når nattehimlen lyser og brager med raketter og fyrværkeri? Hos Dyrlægens Gård kan du købe hundekalm, som har en beroligende effekt på din hund i forbindelse med angst og stress. På deres hjemmeside finder du både kalm til hunde og katte, og kalmen fås både i flydende form og i form af tabletter. Hvis du for eksempel skal have din hund passet hos en bekendt eller i et dyrepensionat, er det oplagt at anvende kalm til hunde inden, da det giver dit kæledyr en behagelig følelse og dermed også en god oplevelse i den enkelte situation. Kalm til hunde er et naturligt fodertilskud, der udover at virke mod stress og angst også modvirker nervøsitet og utryghed. Det er baseret på L-tryptophan, der er et naturligt stof, der kan anvendes dagligt, og som ikke kan overdoseres. Der er derfor mange gode grunde til at klikke sig ind på dyrlaegensgaard.dk og se nærmere på deres udvalg af kalm. Webshoppen og klinikken af samme navn drives af et par, hvor den ene part er dyrelæge, og du kan derfor også være sikker på, at brugen af produkterne er anbefalet af en dyrlæge.

Diapaste til hunde hjælper mod diarré samt løs og dårlig mave

På dyrlaegensgaard.dk finder du flere forskellige kosttilskud til dine kæledyr, herunder Diapaste til hunde. Da webshoppen som nævnt ovenfor drives af en dyrlæge, kan du være sikker på at finde produkter af en høj kvalitet. De tilbyder derfor også kun kosttilskud, som de selv har erfaring med virkningen af, og som lever op til kravene på området. Diapaste til hunde er et kosttilskud, der hjælper mod tendenser til dårlig mave, løs mave og diarré. Det indeholder mineraler og fibre, der både reparerer tarmslimhinden og stabiliserer mavetarmfunktionen. Derudover er Diapaste til hunde med til at genoprette væskebalancen. Alt dette resulterer i, at varigheden af den dårlige mave forkortes samtidigt med, at man vedligeholder og forbedrer mavens naturlige tarmflora og dermed også immunforsvaret. Kort sagt er der mange fordele ved at anvende Diapaste fra Dyrlægens Gård, når din hund eller kat får dårlig mave. Du kan læse mere om de forskellige produkter på deres webshop.