Giv børn mulighed for leg i sne med kælk fra Legebyen.dk

Legebyen.dk er til børn i alle aldre! Hos denne store online legetøjsforretning finder du nemlig alle typer af legetøj, sådan at dine egne børn derhjemme eller dine børn i institutionen altid har mulighed for at have det sjovt. Find for eksempel forskellige former for en kælk til når sneen virkelig har lagt sig.

Oplevnaturen.dk - 12.08.2022

Ekstra sjov til den hvide vinter med kælk fra Dantoy

Find kælken til de store bakker hos Legebyen.dk! Deres store udvalg af legetøj til snevejret egner sig både til børn og voksne, der har hang til udendørs leg i de kolde vintermåneder. Du finder nemlig nemt en mere eller mindre avanceret kælk i plastik på www.legebyen.dk. Historien bag kælken er nok ikke gået mange foruden. Alle kender til den klassiske kælk i træ, der originalt kom frem som et transportmiddel man spændte efter heste eller hunde. Da denne senere blev udviklet i en mindre model begyndte børn og voksne flittigt at bruge den i sneen — nu bare som en sjovere måde at komme hurtigt ned ad bakker på. Denne leg har holdt ved siden da, og en lang række kælke-designs er derfor med tiden blevet udviklet, sådan at din tur nedad både store og små bakker kan ske med mest muligt sus i maven.

Hos Legebyen.dk finder du derfor med sikkerhed en kælk, der passer dit eller dit barns temperament. En plastikkælk herfra er nemlig let at benytte og tilmed brugbar på steder, hvor mindre sne har lagt sig. En anden fordel ved at gå over til en plastikkælk er det faktum, at man ofte slår sig mindre på en kælk af plastik end på en af træ. Tag for eksempel bare det sjove numsebræt med håndtag fra Dantoy. Denne type kælk kan bruges af børn fra helt ned til 2-årsalderen, og således gøre det muligt for hele familien at lege i de hvide snelandskaber. En bobslæde med eller uden bremser er til de lidt ældre børn, og super sjov at suse afsted på i en fart. En RollySnow Cruiser Kælk er nok den model, der minder mest om den klassiske trækælk. I denne moderne version er træet dog skiftet ud med robust plastik, der ikke bare holder til alverden, men også glider let ned af snedækkede bakker. Det smarte ved at vælge plastikkælke er ligeledes, at plasten aldrig ødelægges af det våde vejr. En moderne kælk fra Legebyen.dk kan derfor benyttes år efter år uden det store vedligehold!

Find udvalget af snelegetøj på www.legebyen.dk! Her læser du også mere om dine mange fordele ved at handle med en webshop som denne, der står med 5 stjerner på TrustPilot.