Køb både body wash og fast håndsæbe på badeanstalten.dk

Www.badeanstalten.dk er et af Danmarks mest elskede og populære brands indenfor hudplejeprodukter. Gå selv på udkig i de imponerende og unikke sortimenter, hvor du finder alt fra body wash og scrubs til fast håndsæbe, ansigtscreme og meget andet. Fælles for alle Badeanstaltens produkter er, at de er af høj og naturlig kvalitet, fremstillet i landet.

Oplevnaturen.dk - 14.08.2021

Nænsom body wash, som din hud vil elske

Gå glad i bad med Badeanstaltens body wash, som forhandles i et hav af skønne og velduftende varianter. Badeanstaltens body wash er fremstillet af naturlige ingredienser, der resulterer i et blødt og cremet skum, når du sæber dig ind. Udover at være lækre for dig, er Badeanstaltens body wash også god for miljøet, idet de er 100% biologisk nedbrydelige. Tjek selv det skønne udvalg ud, hvor du finder flere varianter, heriblandt agurk og mynte m.fl. Udover selve body wash finder du også smukke vægbeslag hertil, så din body wash altid har en fast plads på dit badeværelse.

Fast håndsæbe med flotte, naturlige mosaikmønstre

Gå på udkig i det velduftende og smukke udvalg af faste håndsæber fra Badeanstalten i dag. Badeanstaltens faste håndsæber er nogle af de mest elskede i landet, og det er der flere grunde til. Her finder du en lang række duftvarianter, så du kan finde den eller de slags, som du synes allerbedst om. Vælg bl.a. mellem luna og kornblomst, birk og dans på roser m.fl. Udover at efterlade dine hænder bløde og velduftende, pynter de faste håndsæber smukt i både køkkenet og på badeværelset. De faste håndsæber fås også i pakker, som er den perfekte værtindegave.

Der er ingen grund til ikke at tjekke Badeanstaltens velduftende, naturlige og ærlige produkter ud. Her er der noget for et hvert behov, uanset hudtype og personlig smag.