Køb dine Ronstan blokke og Hempel bundmaling hos Marinebutikken

Marinebutikken har et stort udvalg af sejler tøj, udstyr til både og sejlere. Her kan du bl.a. finde Ronstan blokke og Hempel bundmaling.

Oplevnaturen.dk - 20.07.2022

Ronstan blokke med UV-bestandig acetalskive

Marinebutikken har et stort udvalg af udstyr til sejlere og tilbehør til både. De fører bl.a. et kæmpe udvalg af Ronstan blokke, hvor du bl.a. kan finde den eksklusive serie 40. Disse højteknologiske Ronstan blokke er fremstillet med UV-bestandig acetalskive, der sikrer lethed og høj holdbarhed. På en poleret r/f skinne løber dobbelt kuglelejer og sikrer helt glidende arbejde med reb og tovværk. De har 326 r/f svivel og deres huse er selvfølgelig UV bestandige såvel som at de alle er fiberforstærket. Du kan trygt sætte din lid til Ronstan blokke, når det kommer til tovværket. Serie 40 er lette at rense, da de har et åbent design med rensehuller, hvor igennem du med fordel kan skylle vand regelmæssigt for at sikre, at der ikke samler sig sand og salt. På den måde sikrer du, at dine Ronstan blokke lever længere. Find de helt rette blokke i butikken, hvor der sælges mange forskellige mærker og hvor du med sikkerhed kan finde præcis dem, der matcher dine behov og dit budget. Du kan besøge den fysiske butik i Vejle eller opsøge kundeservice på hjemmesiden, hvis du skal bruge hjælp til at vælge. Læs mere om de mange forskellige Ronstan blokke på hjemmesiden wwww.vejlmarineservice.dk.

Hempel bundmaling beskytter båden i vandet

Marinebutikken har selvfølgelig også Hempel bådmaling og bådpleje til salg i butikken. Der findes mange forskellige produkter i serien, og Hempel er et kendt og anerkendt mærke inden for bådpleje, som i mange årtier har været iblandt de førende. Hvis du søger Hempel bundmaling, så klik ind på vejlemarineservice.dk. Hempel bundmaling sikrer dig en robust bund, med maling, der ikke skaller af og som sikrer en vandtæt og skridsikker overflade. Bundmaling fra Hempel er både robust, vandtæt og meget langtidsholdbar, så det er en god investering. Der findes mange forskellige gode grunde til at male bunden af sin båd. Hvis du skal bruge rådgivning og vejledning, så kan du finde hjælp på siden, hvor du helt sikkert kan blive guidet til den rette maling til din båd. Der findes mange forskellige slags både, og de forskellige materialer kan kræve forskellig behandling. Det er selvfølgelig meget vigtigt, at man får den rette bundmaling, da bunden i en båd bliver udsat for lidt af hvert. Læs meget mere om det store udvalg af Hempel bundmaling på hjemmesiden, hvor du nok skal kunne finde lige det, du søger. De leverer hurtigt og med en fast lav pris for fragt på kun 39,-.