Kom tæt på naturen med bipollen og økologiske æteriske olier fra Hedenhus

Hedenhus har et stort udvalg af økologiske æteriske olier til forskellige formål. De sælger også bipollen og -voks til kosmetik.

Oplevnaturen.dk - 17.12.2021

Spis bipollen der er sundt superfood

Hos Hedenhus kan du finde alt i naturprodukter som f.eks. æteriske olier, fast smør og bipollen – altid 100 % økologisk og ingen tilsætningsstoffer. Bipollen er en superfood, som indeholder masser af gode vitaminer, aminosyrer og proteiner, som er virkelig gode for kroppen. Alt efter hvilke blomster og planter, bierne lever i, er farven forskellig – såvel som honningen. Du kan bruges bipollen som kosttilskud, da det indeholder masser af gode stoffer, som din krop har super godt af. På siden finder du alt i æteriske olier og produkter til at lave kosmetik og til kosttilskud. De fleste af deres produkter kan du både putte udenpå kroppen eller indtage, da alt er 100% økologisk og naturligt. Ved hjælp af naturens eget skatkammer kan du selv blande kosmetiske produkter som f.eks. læbestift, læbepomade, makeup, fugtighedscreme, anti-rynkecreme, shampoo osv. De har masser af opskrifter på siden, som du kan læse helt gratis og med de forskellige olier og fast smørtyper i butikken kan du lave dine helt egne kosmetiske produkter. Læs mere om bipollen på siden.

 

Anvend økologiske æteriske olier til duft og kosmetik

Hedenhus har et stort udvalg af billige økologiske æteriske olier fra bl.a. abrikoskerner, appelsinskal, mandel, hørfrø, patchouli, oregano blot for at nævne nogle få. De økologiske æteriske olier fra planter, nødder, kerner og frø har masser af gode egenskaber, som kan bruges til at blande kosmetiske produkter. Det er blandt andet cremer, ansigtsmasker og hårpleje. Du kan også anvende økologiske æteriske olier i deres rene form til at påføre huden. Hvis vi blot tager fat i mandelolie, så indeholder det masser af D-vitamin, som er godt for huden og modarbejder alderstegn som rynker osv. Der findes masser af vitaminer og egenskaber i de enkelte økologiske æteriske olier til salg på siden, og du vil helt sikkert kunne finde præcis den slags olie, du skal bruge til din krop og din hud. Læs meget mere på www.hedenhus.dk.