Langkilde & Søn leverer et gay flag eller svensk flag af høj kvalitet

Hvis du står og mangler et flag, så er Langkilde & Søn det helt rigtige sted at starte. De har mange års erfaring med at lave flag af høj kvalitet, og udvalget spænder bredt fra gay flag og regnbueflag til Dannebrog og et svensk flag. Læs mere om sortimentet her i artiklen.

Oplevnaturen.dk - 01.07.2021

Lad dit gay flag og regnbueflag veje, når der er Gay Pride Parade

Hos Langkilde & Søn har de en lang tradition for at producere og sælge flag til den danske befolkning. Faktisk har de lavet flag siden 1938, og i dag er det 4. generation, der har overtaget opgaven med blandt andet at være Kgl. Hofleverandør af det danske nationalflag. Det er dog ikke kun gamle traditioner, der holdes i hævd – de er også fulgt med tiden, og derfor finder du også gay flag, der også er kendt som regnbueflag på deres hjemmeside. Regnbueflaget er det officielle Gay Pride Flag, der er blevet brugt til den årlige Gay Pride Parade siden 1978. Du finder flere forskellige typer gay flag på deres hjemmeside, og der er derfor også en god chance for, at du finder det flag du har brug for. Du kan blandt andet købe et flag til en facadestang, hvis du ønsker at pryde dit hus eller din forretning til den årlige Gay Pride fejring. Derudover kan du vælge mellem et regnbueflag i nylon eller i ægte flagdug alt efter hvilken kvalitet, du ønsker.

Køb et svensk flag som facadeflag på www.langkilde-flagfabrik.dk

Udover regnbueflag finder du på www.langkilde-flagfabrik.dk også flere forskellige nordiske nationalflag, der blandt andet fås som facadeflag. Udover det danske flag finder du også flag fra Norge, Finland, Færøerne, Grønland, Island og Sverige. Er du for eksempel på udkig efter et svensk flag, finder du både varianter med flagline eller med en facadestang, der fås enten i plastik eller i eg, hvis gerne vil have en luksusudgave. Hvis du ejer en butik er et facadeflag en god måde at vise sympati med vores nordiske fæller på og med et norsk eller svensk flag i baglokalet, er det nemt at finde det frem i anledningen af nabonationernes årlige nationaldage. Udover nordiske flag i alle afskygninger finder du naturligvis også Dannebrog i både store og små udgaver, flagstænger i flere størrelser samt maritime signalflag og reklameflag. Langkilde & Søn har kort fortalt alt, hvad du måtte ønske dig af flag, vimpler og flagstænger, og det er derfor et besøg værd at gå ind på deres hjemmeside og se nærmere på udvalget af flag i høj kvalitet.