Bestil retro havemøbler og havestole - De flotteste design!

Direkte Import er altid leveringsdygtige inden for alle typer havemøbler, inklusiv retro havemøbler. Butikken har mange års erfaring i branchen, og er rigtig dygtige til at finde frem til en masse flotte havemøbler og andre spændende møbler til kataloget, der vil stå flot i enhver have eller på altanen. Priserne er ganske gode, og lige nu finder du f.eks. et flot udvalg af både haveborde og havestole. Læs mere om det hele i artiklen herunder.

Oplevnaturen.dk - 18.06.2020

Retro havemøbler til din have

Er du vild med retro-stilen, også når det gælder havemøbler, så er www.direkteimport.dk med sikkerhed en butik for dig. Her kan du nemlig finde en masse smukke retro havemøbler, og med sikkerhed også retro havemøbler der vil passe perfekt ind i din have eller på din terrasse, i et design du vil synes godt om. I kataloget med retro havemøbler kan man vælge alt lige fra små kompakte havebord og havestole sæt til to personer, samt de lidt større sæt med plads til plads til hele 8 personer. Fælles for alle retro havemøbler du finder i kataloget hos Direkte Import er, at selvom priserne er ganske lave, så har forhandleren sørget for nøje at vælge retro havemøbler, som man kan have glæde af i mange fremtidige sommerperioder, hvis man sørger for at passe ordentlig på dem. Se udvalget af retro havemøbler til have, terrasse og altan allerede nu på butikkens hjemmeside.

Direkte Import - Stort udvalg i havestole

Selvom man ikke er ude efter retro havemøbler specifikt, er der bestemt stadigvæk god grund til at kigge forbi Direkte Import, hvis man f.eks. gerne vil købe nye havestole. Butikken har nemlig et rigtig fint udvalg af havestole lige nu, og helt sikkert også stole til haven i et design du vil synes om. Husk i øvrigt, at uanset om du shopper retro havemøbler, moderne havestole eller noget helt tredje, er der gratis fragt på alle ordrer.