Firma frokostordning med naturens egne, fantastiske ingredienser

Hos Frokost+ er de vilde med at lave firmafrokost af udelukkende gode ingredienser. Det handler nemlig om råvarer fra naturen af. De nærende, naturlige ingredienser respekteres af de dygtige kokke, som laver maden til deres frokostordning, der tilbydes i hele Århus, hver dag.

Oplevnaturen.dk - 01.03.2021

Denne firma frokostordning udmærker sig fra konkurrenterne i cateringsektoren

Ønsker du en unik firma frokostordning til døren i en rigtig høj kvalitet? Friskheden er især værd at bemærke. Man skulle næsten tro, at kokkene har haft jord under neglene! Der er dog ingen hemmelighed. Det handler blot om at indkøbe de bedste, naturlige råvarer. Hos Frokost+ høster de også inspiration uden for landets grænser og tilbyder varme retter fra Asiens køkken, Afrikas cuisine osv. Det er nemlig en af hovedgrundene til, at så mange firmaer i Århus bliver ved med at være tilmeldt. Når maden hele tiden varieres, så kører man aldrig træt. Deres firma frokostordning leveres i ordentlig emballage og med fleksible muligheder til den enkelte kunde. I kan endda bestille ned til fem kuverter. Få et uforpligtende tilbud, og oplev fordelen ved deres firma frokostordning. De friske, nærende salater og lune retter er med til at give et energi boost, som kommer til at påvirke arbejdsgangen om eftermiddagen positivt.

Unik firmafrokost fra Frokost+ til hele Århus og store dele af Østjylland

Prøv firmafrokost i Århus fra frokostplus.dk. Med muligheder som sandwich, smørrebrød eller andre typer ekstra forplejning, kan man også benytte sig af dem, hvis der er fødselsdag i virksomheden, eller man får forretningsforbindelser forbi til et møde. Hos Frokost+ tilbyder de også menuer til disse tider, hvor vi holder afstand. Deres frokostbuffet tilbydes stadigvæk, men nu kan man også vælge portionsanretninger. Med en portionsanrettet frokostmenu så får hver enkel ansat en æske, de evt. kan tage med sig hen på pladsen. De leverer ikke kun til Århus, men kører også ud til Galten, Hinnerup eller Horsens. Også Randers, Skanderborg og samtlige bydele i Århus samt andre steder i Østjylland er mulige. Forhør dig omkring muligheden på din adresse, eller se listen med postnumre direkte på www.frokostplus.dk.