Flotte rhododendron hybrider og spagnum til salg hos Rhododendron-Haven

Rhododendron-Haven forhandler alt fra spagnum og gødning til de flotteste planter. Blandt disse kan du vælge imellem vildarter og hybrider, som begge er at finde på www.rhodobutik.dk. De tilbyder også levering i weekenden.

Oplevnaturen.dk - 15.11.2021

Rhododendron hybrid - Køb hos rhodobutik.dk

Rhododendron hybrider er populære, da man kan opnå en række forskellige egenskaber i selve planten. Disse krydsninger kan sorteres på rhodobutik.dk, der giver dig et hurtigt overblik over mulighederne inden for rhododendron hybrider, som du let kan filtrere. Der er nemlig en række filtre, du kan opsætte for at gøre din søgning efter hybridplanter mere specifik: Væksthøjde, farve, blomstringstid og vinterhårdførhed. Vi er på vej mod koldere himmelstrøg, og nogle af rhododendron planterne kan have problemer. Sørg for, at dine hybrider kommer godt igennem den danske vinter. Kontakt personalet hos Rhododendron-Haven for at høre mere om valg af rhododendron hybrid.

Spagnum til rhododendroner - højeste kvalitet

Du kan ikke blot benytte en hvilken som helst spagnum til dine elskede rhododendron planter. Det er vigtigt, du gør dig bevidst om de elementer, at den skal besidde. Rhododendron spagnum skal være grovere i det og gerne have en høj konsistens af knolde. Den er typisk også lysere i farven. Den knoldede konsistens gør det nemmere for spagnummen at holde på næring. På rhodobutik.dk finder du rhododendron spagnum i mange typer. Det er generelt muligt at købe billigt hos webshoppen på trods af den høje kvalitet, da de har en stor egenproduktion.

Vil du vide mere om rhododendron spagnum eller de forskellige planter? Kontakt personalet, der også kan fortælle dig om vildarter, der i modsætning til krydsningerne findes vildt i naturen. Gødning kan betyde forskellen på en flot eller mangelfuld have. Her handler det igen om at vælge kvalitet, men heldigvis finder du masser af gode tilbud på hjemmesiden. Til sidst: Husk nu også at vise dine planter kærlighed her i de kolde måneder, så de kommer sikkert igennem til foråret og en ny sæson med herlig udfoldelse i din have.