Godt ukrudtsmiddel og praktiske brændetårne - læs med her

Hos Havehobby.dk finder du en masse til haven. Køb f.eks. ukrudtsmiddel og brændetårne. Der er fri fragt på biobrændsel, og fragt fra 49 kroner til pakkeshop på andet fra have-sortimentet af. Bestil også campingudstyr, væksttunneler, jordforbedring, Hortus glashegn og havebænke online.

Oplevnaturen.dk - 10.01.2021

Særdeles effektivt ukrudtsmiddel i bedste kvalitet

Ønsker du det mest effektive ukrudtsmiddel? Så er RoundUp et godt bud. Det er også det mærke, som nok er mest kendt i den almene befolkning. Havehobby.dk forhandler også Ryom og Pistol ukrudtsmidler via www.havehobby.dk. Derinde kan du også købe almindelige sprøjter og el-sprøjter, der giver den bedste samt mest optimale fordeling af ukrudtsmiddel. Bestil glyphosat 360, som kræver en tilladelse til at benytte. Derfor er det oftest hos professionelle og erhverv, at der bliver benyttet glyphosat 360 g/l. Det giver en særdeles effektiv ukrudtsbekæmpelse. Køb langtidsvirkende ukrudtsmidler fra det stærke sortiment til haven hos Havehobby.dk. Sortimentet med glyphosat ukrudtsbekæmpelse er også beskrevet en del nærmere derinde i form af gode emnetekster.

Køb et ekstra brændetårn hos Havehobby.dk, og kom igennem hele vinteren!

Brænde kan fås i tårne. Køb både ask og blandet løvtræ i brændetårne, som begge giver en god fyring. Så sent i sæsonen vil det nok give mest mening at købe ovntørret brænde. Du vil dog også have mulighed for at bestille lufttørret biobrændsel. Begge typer kan fås i brændetårne og med mange træsorter at vælge imellem. Optændingsbrænde er også tilgængeligt i brændetårne samt birk og eg. Køb af biobrændsel er lig med gratis fragt hos Havehobby.dk. Det gør det ekstra fordelagtigt at vælge denne brændespecialist, uanset om man ønsker brændetårne med ovntørret eller lufttørret brænde.

Mangler du stadig brænde til resten af vinteren? Overvej at købe et ovntørret brændetårn eller to med kvalitets biobrændsel. Du vil også kunne købe ukrudtsmiddel, nu når foråret så småt er ved at nærme sig. Her er det bl.a. glyphosat 360, som står højt på professionelles lister (kræver autorisation). Bestil også campingtelte, glashegn, læskærme, parasoller, muld, bunddække etc. på www.havehobby.dk.