Grå stenmel og bloksten fra flot katalog på ekrag.com

E. Krag Råstoffer A/S sælger sten, sand og grus til ethvert industrielt eller privat formål. Læs bl.a. om bloksten og om grå stenmel her.

Oplevnaturen.dk - 06.04.2021

Bestil bloksten til kystsikring og stengabioner

Hvis du skal bruge store bloksten eller gabionsten, så kan du finde det hos E. Krag Råstoffer A/S, som har alt i sten i alle størrelser. Deres smukke sorte gabionsten kan bruges til mange forskellige formål. De er bl.a. populære i stengabioner, som er en slags stålkonstruktion, der fyldes op med sten, som danner et slags stendige, men uden at stenene er stablet eller fuget. De ligger inde i et ”bur” af stål, som holder dem på plads i en pæn form, som ofte bruges i fx haver eller anlæg. Til gabioner bruges der ofte sten i 80-200 mm, men bloksten kan også bruges til kystsikring, hvortil der findes sten helt op til 1000 kg i sortimentet, som kan stables på skrænter og skabe kystsikring. Der er mange forskellige anvendelsesmuligheder, når det kommer til bloksten, og du kan også finde inspiration og information på deres hjemmeside ekrag.com, hvor du kan læse mere om de sorte bloksten.

Rigtig flot grå stenmel hos E. Krag Råstoffer A/S

E. Krag Råstoffer A/S sælger også stenmel i alle forskellige farver. Stenmel produceres ved at knuse sten til små stykker, og det særlige ved stenmel er, at de brydes til kantede stykker, som kan komprimeres enormt hårdt. De kantede former og strukturer gør, at de enkelte små stykker kan sætte sig i hak, når de presses, hvilket giver en enorm stabilitet, som bl.a. er egnet til petanquebaner, hvor banen skal ligge helt fast og ikke blive hullet af, at der falder en hård bold ned på den. I butikken føres også grå stenmel, som er tidløst til gangstier, indkørsler, indkransning af bede osv. Det grå stenmel er også enormt stabilt og ligger helt tæt, så det er ideelt til fx gangstier, hvor det ikke så let sparkes op og derfor heller ikke skal vedligeholdes. Der er forskellige stenmel i butikken, og det grå stenmel er tidløst!