Havefliser og skifervægge til salg online på inpro.dk

Inpro A/S har et stort udvalg af forskellige slags natursten og keramiske fliser til både hus og have. Læs her om fliser til have samt om muligheden for en eksklusiv skifervæg.

Oplevnaturen.dk - 25.08.2021

Skifervæg for et fantastisk look - Kom forbi showroomet i Billund

Søger du inspiration til hjemmet så bør du besøge Inpro A/S i Billund, hvor de har deres store showroom af fliser i keramik og natursten. De fører både fliser, tagplader, vindueskarme, bordplader samt trægulve, og du vil helt sikkert finde det inspirerende at tage en snak med en af de dygtige medarbejdere. Skifer er en fantastisk natursten, som bl.a. kan bruges til at opbygge en hel skifervæg derhjemme. Beklæd væggen med skifer – det ser enormt eksklusivt ud, og vil stå i smuk kontrast til resten af hjemmets rene linjer. De hvide vægge bliver brudt lidt af en sort klinkevæg i natursten, som står og glimter lidt i lyset. Du kan helt sikkert finde en smuk skifervæg i sortimentet på www.inpro.dk, hvor der findes forskellige slags skifer at vælge imellem. Skifer er et super materiale, da det er meget holdbart og lagdelt fra naturens side, således at det kan kløves i helt flade stykker, der egner sig perfekt til skifervægge, fliser, bordplader etc.

Salg af fliser til din have

Inpro A/S fører også fliser i keramik til både hus og have. Keramiske fliser til have kommer i mange forskellige udseende, og de er enormt robuste. Keramik er næsten ikke til at ødelægge, når de ligger som fliser på terrassen, da det er enormt slidstærkt. Du kan finde mange forskellige keramiske fliser til haven i sortimentet, og du vil uden tvivl kunne finde noget, der matcher din stil og dine behov. På terrassen skal man føle sig godt tilpas, for det er der, man slapper af med en kop kaffe, drikker et glas lemonade om sommeren og læser i sin bog. Terrassen skal være velkommende. Fliserne skal ikke overophede i solen, så de skal ikke være for sorte, men de skal heller ikke reflektere lyset, så de skal heller ikke være for hvide og glatte. Du kan finde mange forskellige slags fliser til haven på hjemmesiden inpro.dk, hvor der bl.a. er fliser der ligner beton, samt porcelænsfliser.