Køb køkkensakse og skrælleknive billigt på ekram.dk - få mest ud af urtehaven

Kan du godt lide at få jord under neglene og dyrke dine egne friske grøntsager? Det er en helt anderledes følelse end at hente alle ingredienserne i supermarkedet. Mange danskere har en urtehave, som de værdsætter. Hos ekram.dk forhandles køkkenudstyr til tilberedning af de friske råvarer. Køb f.eks. urteknive og spar penge på køkkensakse.

Oplevnaturen.dk - 03.05.2021

Lave priser på urteknive og skrællere til kål

Det er næsten uundværligt ikke at have en urtekniv. Det er et dejligt, alsidigt stykke redskab til køkkenet, som gør det nemmere at tilberede de friskplukkede grøntsager. Den skal både være skarp og ergonomisk, og så skal den passe til opgaverne. Hos ekram.dk forhandler de nemlig flere typer af urteknive. De sælger også skrælleknive, du f.eks. kan bruge til gulerødderne og kartoflerne. Shoppen byder på Eva Solo og Pluton urteknive. Du kan også købe en kålskærer fra Rosti og skrællekniv fra Funktion. Du vil opdage, der er vanvittige tilbud på det meste. Spar en del procenter på urteknive og andre skrælleredskaber fra www.ekram.dk, der tilbyder 100 dages returret.

Hvilken type køkkensaks mangler du?

Det er også svært at undvære en god køkkensaks. Man skal gerne have et lille sortiment af sakse i køkkenhylden, så man kan tage den rette frem til lejligheden. Der findes nemlig fjerkræsakse, universalsakse og køkkensakse med oplukker hos ekram.dk. Det er fantastiske mærker, du kan gå på opdagelse i hos ekram.dk. Fiskars køkkensakse sælges til lave priser, og de er også billige på sakse fra Gastronoma. Ønsker du en lyserød, hvid eller sort køkkensaks? Eller har du andre forespørgsler til køkkenudstyr? Uanset hvad, så klik ind på ekram.dk. Du kan f.eks. sortere efter de nyeste produkter, prisen eller en anden parameter. Opsæt udvalget, lige som du har lyst til. Kategorisystemet er overskueligt, og det gør det f.eks. nemt hurtigt at hoppe fra sakse til andet køkkenudstyr.

De bestræber sig altid på at give dig hurtigere levering, så uanset om du bestiller urteknive eller køkkensakse på ekram.dk, kommer ventetiden måske ikke til at blive lang. Ved de større ordrer på over 449 kr., får du gratis fragt.