Plantekasser og højbede i galvaniseret og corten stål fra byJEMA

Hos byJEMA producerer de galvaniserede højbede og plantekasser i corten stål. Du finder pt. gode tilbud på alt fra hævebænke til loungeborde og skraldespandsskjulere. Det er danskproduceret design fra deres egen fabrik, som også kan laves i dine ønskede specialmål. Se nærmere på byjema.dk, eller læs videre i artiklen her.

Oplevnaturen.dk - 10.06.2020

Galvaniserede højbede i bedste kvalitet

byJEMA tilbyder galvaniserede højbede til den moderne køkkenhave. Vælg imellem galvaniserede højbede i flotte former og i mange størrelser, som er skabt i denne type vedligeholdelsesfrie stål. Disse bundløse højbede i galvaniseret stål har en forventet levealder på over 20 år. Dette er markant mere end discountmodeller på markedet. Det kan, sagt med andre ord, betale sig at købe kvalitet til din have. Det er den perfekte tilføjelse til urtehaven. Forestil dig et moderne højbed med persille, basilikum, timian, rosmarin og alle dine favoriturter. Gør drømmen om en personlig urtehave til en realitet med et af de flotte galvaniserede højbede fra byjema.dk. Disse danskproducerede modeller fås i standardmål eller som specialmål efter ønske. Kontakt byJEMA for at høre mere.

Stål plantekasser - Se de gode tilbud på byjema.dk

byJEMA producerer også plantekasser i galvaniseret stål. Disse fås også i corten stål med rust look, som giver et rustikt præg til din have. Disse er naturligvis også produceret på fabrikken i Danmark, og du har mulighed for at tilvælge bund samt hjul. Hvis du er personen, som elsker lidt fornyelse en gang imellem, så bør du købe en plantekasse med bund og hjul. Det gør det nemt at køre dine kasser rundt på terrassen og i haven. Uanset om du foretrækker galvaniserede eller corten plantekasser med rust look, så står byJEMA klar med god kundeservice. Læs mere om plantekasserne på https://www.byjema.dk/.

Se de gode tilbud på galvaniserede højbede og plantekasser. Eller hvad med et bed eller en kasse til planterne i corten stål med en rustik rustoverflade? Køb i specielle mål eller i standardiserede mål direkte via byjema.dk.