Ankelvægte og barbells til indendørs/udendørs brug

Nogle gange er det rart at træne udendørs. Sidea.dk er et stærkt mærke inden for træningsudstyr primært til indendørs brug, men de forhandler også en række løsninger til dig, som godt kan lide at træne udenfor, eller endda helt ude i naturen. Et eksempel er deres ankelvægte. I denne artikel kigger vi også på deres barbells i topkvalitet.

Oplevnaturen.dk - 07.03.2021

Ankelvægte - Perfekt til træning i haven

Der er flere træningsformer, hvor ankelvægte er et centralt element, og også i forbindelse med træning til specifikke sportsgrene. Sidea.dk tilbyder ankelvægte i en virkelig høj kvalitet. Derinde finder du nemlig deres egne, altså Sidea ankelremme og udstyr. Når man har vægte omkring anklerne, som er et følsomt sted, så skal man først og fremmest tænke på komfort. Hos Sidea.dk kan du købe bløde og virkelig holdbare ankelvægte, der er nemme at placere og låse fast med velcro. Hvis du bruger ankelvægte fra Sidea, så giver det en lavere chance for hudafskrabninger i forhold til discountmodeller på markedet.

Sidea.dk forhandler barbells til olympiske løft og andre øvelser

En barbell er basis for mange træningsformer. Kvalitetsmærket Sidea står også bag en række barbells (vægtstænger), som er designet til forskellige øvelser og forskellige belastninger. Et af de mest populære køb er den olympiske vægtstang. Hvis du har planer om at udføre olympiske vægtøvelser enten i dit hjemmegym eller ude på terrassen, så kan www.sidea.dk hjælpe dig. De sælger både premium olympiske vægtstænger til mænd og kvinder. Tilbehør som lås i bedste kvalitet og bløde skumruller kan også købes. Se også deres hex bar. Hvilken type barbell kigger du efter? Tøv ikke med at spørge Sidea.dk for at få vejledning til valg af vægtstænger. Samtidig har du mulighed for rentefri finansiering, og hos Sidea.dk stræber de også efter hurtig levering.

Træningsglade danskere bør 100 % klikke ind på www.sidea.dk, der sælger noget af det bedste træningsudstyr på markedet. Det italienske brand byder sig bl.a. ind med ankelvægte og olympiske barbells, men også alt i kabeltræk, tatami måtter osv.