Køb alt lige fra ONION garn til maskemarkører hos Maskefabrikken

Maskefabrikken sælger lækkert garn fra mange forskellige gode producenter. Du kan bl.a. finde ONION garn samt sjove maskemarkører på siden til gode priser.

Oplevnaturen.dk - 16.06.2021

Maskemarkører 

Hos Maskefabrikken kan strikkeentusiasterne finde alt, hvad de drømmer om. De har både strikkepinde, strikkeopskrifter, maskemarkører samt selvfølgelig garn fra enormt mange forskellige producenter, som er håndplukket til udvalget. Du kan finde garn i alpaca, uld, nylon, merino uld, silke, kid mohair, plantefibre og meget mere i sortimentet. Der findes også mange garntyper, der er blandinger af forskellige materialer for at opnå et garn, der har de gode egenskaber fra begge materialetyper. Hvis man fx gerne vil strikke blødt, komfortabelt men slidstærkt børnetøj, så er merino uld med iblandet nylon en super kombination, da ulden er blød og dejligt, hvorimod nylonen er enormt stærkt og gør garnet elastisk. Du kan også finde strikkepinde og maskemarkører i butikken. Maskemarkører bruges til at holde styr på strikketøjet i løbet af processen, og kan være et glimrende redskab til at have overblikket over mønstrene. På den måde kan man fx markere omganges start i sit strikketøj.

ONION garn

Hos Maskefabrikken kan du også finde et bredt udvalg af ONION garn, som laver nogle enormt smukke garntyper til overkommelige priser. De har bl.a. udviklet den fantastiske blanding af 30% superfin alpaca, 50% fin merinould samt 20% nældefibre. Alpaca ulden er noget af det blødeste, der findes, men har en tendest til at blive lidt ”tungt,” hvis man strikker i 100% alpaca. Merinoulden er et fantastisk materiale, som også scorer højt på blødhed, men som også har gode temperaturregulerende egenskaber og som desuden er vandafvisende. Nældefibrene giver styrke, fleksibilitet og skaber samtidig et smukt meleret farvespil, da plantefibrene ikke tager imod farven på samme måde som ulden gør. Dette lækkre ONION garn er virkelig en unik blanding af naturprodukter, som egner sig enormt godt til helårstøj, fx børnetøj, trøjer, bluser og halstørklæder. Det er luksus, men prisen er god. Find mange flere slags ONION garn på www.maskefabrikken.dk, hvor du helt sikkert kan finde præcis den garntype, du drømmer om.