Shine båden op med Jotun bådpleje og et nyt barometer fra Marinebutikken

På www.vejlemarineservice.dk bliver der i sandhed kræset for dig, der elsker at sejle og opholde sig på havet. Hvis du har en båd, bliver du klædt godt på med gode produkter fra blandt andet Jotum bådpleje. Du kan også finde et nyt, smukt barometer eller andre typer måleudstyr.

Oplevnaturen.dk - 16.08.2021

Marinelak, polish, voks og andre produkter fra Jotun bådpleje giver din båd nyt liv

Hvis du er vild med at sejle, bør du helt sikkert se nærmere på Marinebutikken, der både har en fysisk butik i Vejle samt en netbutik med et bredt udvalg af marineudstyr. Noget af det vigtigste ved at have en båd er at sikre, at den altid er i god stand og vedligeholdt,  så man undgår ulykker, og så båden holder i mange år. Derfor finder du på deres hjemmeside blandt andet et sortiment af Jotun bådpleje, der blandt andet indbefatter voks, polish, tætning og forskellige plejemidler og rengøringsmidler til teak, tekstiler og krom. Den norskproducerede Jotum bådpleje er kendt for en god kvalitet og for at følge med tiden. Udover Jotum bådpleje og rengøringsmidler producerer de også marinelak, marineolier og bundmaling. Generelt er du godt klædt på, når du handler på vejlemarineservice.dk, da de har mere end 25 års erfaring i marinebranchen. Derfor bør du heller ikke tøve med at kontakte dem, hvis du har spørgsmål til valg af produkter, der passer til netop din båd og dine behov.

På www.vejlemarineservice.dk finder du et barometer fra Scatz, Barigo og Clausen

De fleste hjem har i dag en vejrstation stående i stuen, så man kan følge med i vejret for hyggens skyld. Men for de fleste sejlere er det ofte helt nødvendigt at følge med på sit barometer eller termometer for at få en god sejloplevelse. Derfor finder du på www.vejlemarineservice.dk også et udvalg af analoge termometre, barometre, hygrometre og skibsure fra mærker som Schatz, Barigo, Clausen, Zealand og Royal Mairner. Her finder du både et separat barometer eller alle de måleinstrumenter, du har brug for, i et samlet sæt. Du kan desuden finde monteringsplader til instrumenterne, så de enkelte instrumenter kan komme fint op at hænge ved siden af hinanden. Netop i denne kategori lever Marinebutikken op til sin navn, idet de leverer smukke og autentiske måleinstrumenter, der passer perfekt ind i indretningen i en båd. Tøv derfor ikke med at finde dit næste barometer hos dem.