Tag din PocketBook og Echo Bluetooth højtaler med ud i skoven

Det er lækkert at læse en god bog i sofaen, men det er også fantastisk at tage godt læsestof med ud i det fri! Elsker du naturen, og elsker du at læse? Så overvej at købe en e-bogslæser fra bl.a. PocketBook og Kindle. Du kan også tage musikken med, naturligvis, hvis du køber en Echo trådløs højtaler på www.ebookreader.dk.

Oplevnaturen.dk - 06.03.2021

Fordyb dig i en god bog ude i naturen med en PocketBook e-bogslæser

E-ink teknologien for PocketBook readers har gjort det til et af de stærkeste mærker. Man får nemlig en rigtig fed e-bogslæser for pengene med dette mærke fra Schweiz, der har hovedkvarter i Lugano. Der er i dag mange modeller fra PocketBook, man kan vælge imellem. eBookReader.dk har et perfekt sortiment fra mærket, der indeholder modeller som InkPad 3 og Basic 4. Tag den med i naturen, og læs en god fantasy-serie. Sæt dig ned til vandet, og læs om sø-monstre og pirater. Der er så mange bøger udgivet, at man aldrig kommer til at køre død i læsning! Glæd dig til at udforske mulighederne på din PocketBook. Du kan også betale med MobilePay hos eBookReader.dk, der har modtaget e-mærket, og som også tilbyder dag til dag levering på alle e-bogslæsere fra PocketBook af.

eBookReader.dk sælger Echo Bluetooth højtaleren

Når du skal udendørs i parken eller ud i skoven, så overvej også, om du skal have en trådløs højtaler med. Hos eBookReader.dk kan du f.eks. købe en Echo Bluetooth højtaler. Det er en opfindelse fra Amazon (producenten bag Kindle), der er en lille højtaler med Alexa. Du får her en personlig, digital assistent, som du kan kontrollere med stemmestyring. Det gør det nemt, hurtigt, at danne sig overblik over nyheder, eller sende kommandoer af sted f.eks. til at afspille dine yndlings tunes. Amazon Echo er en smart opfindelse. Hos eBookReader.dk tilbyder de også hurtig levering på Echo serien. Køb din Echo højtaler med Bluetooth fra Amazon allerede nu, og tag den med ned til plantagen, stranden osv.