Hos jafi.dk finder du et bredt udvalg af Sauer rifler og tøj fra Fjällräven

Hos JAFI – Jagt, Fiskeri & Outdoor finder man altid et af landets absolut bedste udvalg inden for udstyr til både lystfiskeri, jagt og udeliv. Det gælder også jagtrifler, hvor Sauer rifler lige nu blandt andet er velrepræsenteret på siden. Inden for tøj til jagt, fiskeri og udeliv er Fjällräven ikke så overraskende ét af de mærker, som man har mulighed for at vælge, når man handler hos dem. Alt sammen fås til billige priser, og med mulighed for gratis fragt ved køb over 499,-. Læs mere herunder.

Oplevnaturen.dk - 27.01.2021

På kig efter en ny jagtriffel? Så er Sauer rifler en god mulighed

Sauer rifler er et godt valg, når man skal købe ny jagtriffel. I deres katalog har man både mulighed for at vælge imellem almindelige og halvautomatiske modeller, velvidende at man altid vil modtage et kvalitetsvåben, som både lever op til alle krav om sikkerhed, og som skyder præcist og godt. Sauer rifler fås i en række forskellige design, så der vil næsten med sikkerhed også være ét som matcher dine personlige præferencer til jagtvåben. Et hurtigt kig på kataloget med Sauer rifler hos den danske forhandler www.jafi.dk afslører desuden, at priserne på Sauer rifler er ganske fornuftige, og dét er det nok de færreste som vil være utilfredse med. Besøg eventuelt JAFI - Jagt, Fiskeri & Outdoor, og få selv et kig på kataloget med rifler fra Sauer.

Om end du mangler bukser, huer eller jakker, så leverer Fjällräven det hele og mere til i slidstærkt og smart design

Udover Sauer rifler, er der i øvrigt også en masse andet godt grej til jagt, fiskeri og udeliv i butikkens katalog lige nu. Er du fx på udkig efter et par nye slidstærke bukser, en ny jakke eller måske en ny hat eller hue, har du mulighed for at kigge kataloget fra Fjällräven. Fjällräven har i mange år været forbundet med kvalitet og smarte design, og deres nyeste kollektioner, som du altså blandt andet finder hos den danske online jagt, fiskeri og udelivs forhandler, er bestemt ikke nogen undtagelse.