Flyv direkte frem til naturoplevelserne - jagtferier, golfferier m.m.

Private Jet Partner gør det let for dem, der vil direkte ud i naturen uden en ubehagelig lang rejse. Book privatfly, og land i den lufthavn tættest i forhold til naturoplevelsen. De tilbyder privat jet til golfferier, jagtture m.m.

Oplevnaturen.dk - 14.10.2021

Eksklusive golfferier i samarbejde med Private Jet Partner

Rejs på golfferie med Private Jet Partner, der gør det nemt at booke, og med et stort netværk sikrer de dig også en hurtig ekspedering. Oplev en stor komfortmæssig forskel, når man sammenligner med alm. flyvninger. Med privatfly vil din komfort være i højsædet. Flyet flyver udelukkende for dig og dit selskab. Det giver naturligvis en ”billet”, der er langt bedre tilpasset. Flyv fra den mindre lufthavn og direkte til destinationen i Europa. Kom frem til golfresortet langt nemmere, og få en fantastisk golfrejse, som du altid har drømt om. Du kan også finde inspiration til golfferier på private-jet-partner.dk, som har skrevet en god artikel. Kom på golfferie til de klassiske destinationer, eller flyv direkte til eksotiske rejsemål, og spil golf på de bedste baner.

Rejs med privatfly, og oplev musik, fodbold eller oplevelser i naturen

Privatfly er den bekvemme måde at rejse på. Du får uden tvivl den bedste oplevelse med privatfly eller privat helikopter frem på destinationen. Private Jet Partner er din mægler til at sikre en flyvning i særklasse. Lad være med at gå kompromis med transporten. Det kan betale sig at vælge privatfly til en stor del af rejserne. Det er samtidig omkostningseffektivt, hvis man f.eks. kigger efter gruppe charterfly til fodboldfans, musikfans eller den store familie. Privatfly er ikke mindst brugt hos forretningsfolk. Bestil erhvervsrejser med privat jet på private-jet-partner.dk, der giver den fulde service. Flyv tæt på naturen, eller kom direkte til storbyen. Valget er dit!

Som vi har kigget på, er der adskillige gode grunde til at vælge privatfly, og private-jet-partner.dk servicerer hele kloden. For yderligere info henvises til deres hjemmeside, hvor et personalemedlem kan fortælle dig mere om private flyvninger til golfferier, Formel 1 ture, jagtrejser osv.