Det er snart tid til at komme ud for at opleve DHL-stafetten

Det er vigtigt at røre sig, og det er noget som flere og flere firmaer også har fokus på. I Danmark er vi rigtig gode til at komme med tiltag på arbejdspladsen. Det kan være sundhedsfremmende elementer på selve kontoret som f.eks. adgang til bordtennis i pausen, men også udflugter og motionsture ud i naturen samlet. Så er der også de faste løb, hvor det mest kendte til firmaer er DHL-stafetten. MarkOn udvikler T-shirts med logo til de firmaer, der vil stille op med stil. Senere hen på året kan markon.as hjælpe med firmajulegaver bl.a. via konceptet Gaveregn, der i bund og grund er vælg-selv-julegaver.

Oplevnaturen.dk - 18.06.2021

Levering af T-shirts til DHL-stafetten med tryk

Traditionen tro, minus sidste år pga. af verdenssituationen, forløber DHL-stafetten også i år. På nogle af ruterne har deltagerne mulighed for at løbe i naturen, alt efter opstillingsbyen. Fordi DHL-stafetten dyrkes ikke blot i Aarhus og København, men nu også i mindre danske byer pga. den ekstreme popularitet. MarkOn hjælper med T-shirts til DHL-stafetten, fordi de fleste virksomheder ser det som en værdifuld ting at opstille samlet i matchende tøj. Det er en god måde at blive set på i bylivet, så andre virksomheder også kan syne, man er til stede. På markon.as specialfremstiller de T-shirts og trøjer til DHL-stafetten og til andre løb. Nogle virksomheder har også teams, der stiller op til mere ekstreme løb. Der plejer det dog ikke at være alle de ansatte, som deltager. MarkOn vil også være i stand til at ekspedere ordrer uden for DHL-stafetten, også hvis det gælder cykeltøj til cykelløb.

Vælg-selv-julegave til stor glæde for alle ansatte - god løsning fra MarkOn

Som chef er det svært lige at vide, hvad den enkelte medarbejder ønsker. Det vil næsten være umuligt at ramme plet ved alle sammen. Det har MarkOn lavet en løsning på. Deres rigtig populære koncept hedder Gaveregn, og det går ud på, at alle ansatte selv kan vælge deres julegave. Det er gjort på en eventyrlig og spændende måde. Det er et koncept, hvor hver ansat får adgang til en konto med nogle specielle point. Disse point kan så bruges i en velrundet shop, der indeholder elektronik, design, vin, sportstøj og andet skønt. Efter at alle medarbejdere har bestilt, så sendes vælg-selv-julegaverne samlet hen til arbejdspladsen, hvor de vil blive præsenteret for medarbejderne kort inden juleferie. Som sagt, er dette den foretrukne løsning hos en lang række af kunder hos markon.as.