Flydende sæbe og læbepomade med respekt for naturen og dens ingredienser

Ønsker du flydende sæbe og læbepomade, hvor inspiration er hentet fra naturen? Badeanstalten har udviklet plejemidler bl.a. ansigtspleje og kropspleje. Køb badesalt, håndsæbe, salve og en del andet på badeanstalten.dk.

Oplevnaturen.dk - 21.03.2021

Lækker kvalitet - Flydende sæbe til alle behov

Badeanstalten og deres innovative flydende sæber tager udgangspunkt i naturens ingredienser, men hvor der også er udviklet videre på stolte sæbetraditioner. En flydende sæbe derfra vil så udelukkende indeholde ingredienser med respekt for naturen (som man faktisk finder lige bag ved den hyggelige fabrik ved Aalborg). Er du til duften af agurk og mynte, til hvid the eller kigger du efter flydende sæbe med aktivt kul? De tre forskellige håndsæber fortjener alle sammen et køb, så hvorfor ikke prøve en af hver? Du får fri fragt over 499 kroner, når du køber igennem badeanstalten, der jo er fabrikkens egen hjemmeside. Populariteten af produkterne afspejles selvfølgelig også i, at de sælges hos mange andre forhandlere. Håndsæbe kan også fås som fast. Hvad end du kigger efter fast eller flydende sæbe, så lad dig inspirere på www.badeanstalten.dk, der også sælger flotte vægbeslag i messingfarve og hvid.

Fugtgørende læbepomade på badeanstalten.dk

Salver og læbepomader fra webshoppen og fabrikken nær Aalborg fortjener også at blive afprøvet. Det er muligt at bestille læbepomade med unikke dufte og naturlige ingredienser. Deres pink grape læbepomade er et rigtig godt bud. Kig også på pomaderne med spearmint og lakridsrod. De er både lindrende og beskyttende. Her i det spæde forår er det nemt at få tørre læber. En nærende løbepomade fra Badeanstalten bliver hurtigt til en uundværlig del af din hverdag.

Badeanstalten vægter de gamle traditioner højt - dem som har været med til at skabe fundamentet for sæbeproduktion og plejeprodukter, som vi kender dem den dag i dag. De er samtidig glade for de ingredienser, vi finder i den danske natur, lige bag ved den unikke aalborgensiske fabrik. Hos badeanstalten.dk priser de også innovation. Med nye teknologier løfter de sæbeproduktionen ind i det 21. århundrede.