Grøn og klimavenlig investering hos Crowdton

Crowdton tilbyder hjælp til klimavenlig investering, så hvis du interesserer dig for solenergi og grøn investering, så læs med her.

Oplevnaturen.dk - 01.06.2020

Klimavenlig investering med minimal risiko

Hos Crowdton kan du investere i solenergi og grønne projekter med lav risiko. Klimavenlig investering er en effektiv måde at gøre en forskel på, imens du selv får et fast afkast, og det er med rimelig lav risiko, for vind- og solenergi er vejen frem og vejen ud af klimakatastrofen. Vores energikilder er ikke bæredygtige, og der skal nye metoder til, men heldigvis brænder solen ikke ud lige foreløbigt, og den er fyldt med energi, som bare venter på at blive opsamlet og lagret via solceller. Mange eksperter i både økonomi og miljø mener at solenergi er vejen frem, og derfor er klimavenlig investering slet ikke så risikofyldt, som det var for årtier tilbage. Nu er der få, der ikke anerkender klimakatastrofen, og det er ved at gå op for de fleste, at der skal handles. Hvis du gerne vil sætte dine penge i klimavenlige investeringer, så er www.crowdton.com et godt sted at starte.

Grøn investering på crowdton.com - Få et fast afkast

Crowdton arbejder med grønne investeringer ud fra princippet om, at mange bække små gør en stor å. Deres målgruppe er altså små og middelstore investorer, og deres minimumbeløb for at være med er på kun 10.000 kr. De tilbyder investeringer, der løber over 5, 10 eller 15 år med faste renter på hhv. 3%, 4% og 5%. En grøn investering er en lav risiko-investering, som giver dig et fast afkast hvert kvartal med en årlig rente på 3%, 4% eller 5% alt efter, om du går ind på et 5, 10 eller 15 års projekt. De søger så mange danskere som muligt, som har lyst til at være med til at gøre en forskel og for alvor sætte gang i den grønne omstilling. Med en grøn investering kan du være ret sikker på, at dine penge vokser, og du gør samtidig en forskel for at sætte gang i den grønne omstilling.