Hos Dan Egtved kan du bestille en foderhæk og hestebokse i høj kvalitet

Hvis du mangler en foderhæk eller nogle hestebokse til stalden, er www.dan-egtved.dk lige siden for dig. Dan Egtved har nemlig fyldt lageret med de bedste produkter til både stalden og marken.

Oplevnaturen.dk - 16.06.2021

Køb en sikker og robust foderhæk, så flere dyr kan spise på samme tid

Dan Egtved forhandler en række forskellige modeller inden for foderhække til bl.a. kvæg og heste. På dan-egtved.dk er det derfor nemt at finde en foderhæk, der passer til dit landbrug, hestehold eller lignede. Du kan f.eks. bestille en rund foderhæk med kirkestole eller en kvadratisk foderhæk med fanggitter. Eller hvad med et kalveskjul med kraftfoderautomat og gitter, der sørger for, at koen ikke spiser kalvens kraftfoder? Flere af foderhækkene kan forsyne 12 dyr med mad på samme tid. Hvis du bestiller din nye foderhæk hos Dan Egtved, kan du samtidig være sikker på, at den kommer i meget høj kvalitet. Disse foderhække er nemlig produceret i galvaniseret stål eller plast, så de holder til vind og vejr.

Hestebokse i træ eller plastik på www.dan-egtved.dk

Hvis du er ved at indrette en ny stald eller renovere den gamle, kan du med fordel gå på opdagelse i udvalget af hestebokse på dan-egtved.dk. Her finder du hestebokse i høj kvalitet til dig, der ønsker det bedste for din hest. Du har også mulighed for at sætte dit personlige præg på din stalds indretning ved at bestille en eller flere hestebokse, der passer til din smag. Dan Egtved forhandler nemlig både hestebokse med forskellige typer af plastplanker og træplanker. Fælles for alle materialetyperne er, at de er slidstærke og holder til spark, bid og lignende. Boksstørrelsen på modellerne tilpasses staldens størrelse, ligesom bokshøjden kan leveres efter ønske. Dan Egtved er nemlig garant for fleksible løsninger, der giver dine dyr de bedste forhold i stalden og på marken.