Hos Effektlageret prismatcher de både på Nordic Heat og Haglöfs friluftstøj

Kom ud, og oplev naturen, men husk det rette udstyr og beklædning, der er modstandsdygtigt over for elementerne! Hos Effektlageret finder du kvalitetstøj fra Haglöfs og Nordic Heat i sortimentet. De prismatcher også på brands som Vortex, der står for optik, og Patagonia, der er kendt for noget af det bedste friluftstøj på markedet.

Oplevnaturen.dk - 01.03.2021

Nordic Heat - Batteriopvarmet tøj

Nordic Heat er en ekspert i batteriopvarmet beklædning, som har specialiseret sig i genren helt siden 1995. Det er smart tøj, der både benyttes af professionelle samt af friluftsfolk. Hos Effektlageret har de valgt at sælge meget fra Nordic Heat, da det virkelig er et kvalitetsmærke. Det er samtidig en dansk leverandør, som har skabt tøj og udstyr, der også egner sig til jagt og fiskeri. Køb håndvarmere, undertøj, handsker og luffer med opvarmning. Vælg også halsedisser, veste og selvfølgelig opladningsudstyr til det batteriopvarmede tøj. Alle produkter fra Nordic Heat har kvaliteten som højsædet. Man får virkelig en del valuta for pengene, når man vælger undertøj, vanter m.m. fra Nordic Heat.

Stort Haglöfs udvalg i svensk topkvalitet på effektlageret.dk

Haglöfs er et andet mærke, der for de fleste ikke kræver en særlig intro. Det er fordi, at svenske Haglöfs er verdenskendt for kvaliteten. Især her i Norden er det en af de største leverandører til friluftsfolk, som altid går efter kvalitetsudstyr. Sortimentet er derfor også bredt hos Effektlageret, hvor man bl.a. finder hovedbeklædning, rygsække, fodtøj og soveposer. I Haglöfs sortimentet er der også alt i bukser, veste, shorts, jakker og selvfølgelig skjorter, T-shirts og forskelligt tilbehør fra mærket. Uanset om du køber beklædning fra Haglöfs eller andre brands, så er der gratis fragt over 500 kroner og hurtig levering.

I disse tider, hvor der har været sat en stopper på den typiske danske hverdag, har det været skønt at komme ud i naturen og opleve. Effektlageret er en fin webshop at kende til i forhold til alle udendørsformål. Som vi har kigget på her, er de bl.a. førende i Haglöfs og Nordic Heat beklædning, men mærker som Trangia, Vortex, Patagonia osv. er selvfølgelig også kun få klik væk via www.effektlageret.dk.