Miljøvenlige kontorartikler fra kæmpe sortiment hos Remmer inkl. målestokke og linealer

Den typiske danske virksomhed kan hurtigt forbruge en masse ressourcer, hvad end det er elektricitet, papir, vand eller kaffe til køkkenets kaffemaskine. Det er heldigvis populært at tænke miljøet ind i den daglige gang, i hvert fald her i DK. Det hjælper Remmer danske firmaer med. De tilbyder nemlig forskellige mærker inden for kontorartikler, der er lig med en bæredygtig profil. Bestil målestokke, arkivmapper, printerpatroner osv.

Oplevnaturen.dk - 30.03.2021

Se alle bæredygtige kontorartikler bekvemt på www.remmer.dk

Skån miljøet, og bestil kontorartikler hos Remmer. Det er muligt at prøve deres service uforpligtende, hvorved du let har adgang til miljøvenlige artikler til kontordomicilet, lageret, lærerværelset osv. Deres smarte kontorforsyningssystem gør det nemt at nedbringe antallet af leverancer. Det er nemlig ikke kun produktionen af kontorartiklerne, der gør sig gældende på det samlede CO2-regnskab. Det handler naturligvis også om at få fragtet dem frem på mere miljørigtig vis, og i så få omgange som muligt. Uden at det går på kompromis med beholdningen af kontorartikler i jeres virksomhed, er det muligt at reducere antallet af leverancer med 75 % gavn til miljø/CO2-udledning. Det er ikke kun miljøet, som skånes, men også jeres pengepung. Kontakt Remmer for at høre om bæredygtige kontorartikler til det moderne og ansvarsbevidste kontor.

Målestokke - Flere typer af linealer

Målestokke fås i mange afskygninger, og sådan er det selvfølgelig også på remmer.dk. Kigger du efter den almindelige lineal? Eller har du behov for en geometritrekant, der kan benyttes til forskellige målinger? De mange typer af linealer og målestokke benyttes i en lang række af virksomheder til vidt forskellige opgaver. Det kan være privatskolen, der skal benytte dem til matematikundervisning. Det kan også være, at de benyttes hos en af de førende ingeniørvirksomheder til at planlægge fremtidens Danmark. Remmer kan hjælpe, hvad end I har af krav til målestokke. Find linealer og andre måleinstrumenter online, og bliv forsynet hurtigst muligt.

Det er nemt og ganske hurtigt at bestille målestokke, arkivbokse, mapper, brevordnere og meget mere på remmer.dk, som gør kontorforsyning effektivt. De har alt, du kunne drømme om i kontorartikler.